X
 25.06.2024 Живот

Ликовите од „Светот на Биби“ ги красат ѕидовите на Одделението за онкологија на Детската клиника во Скопје

Ликовите од „Светот на Биби“ ги красат ѕидовите на Одделението за онкологија на Детската клиника во Скопје.

Од „Светот на Биби“ изразија благодарност до Lions Club Vardar и до сите што помогнаа во реализацијата на овој проект. 

-Заедно создаваме подобар свет за нашите најмали и најмили борци - велат тие.

Во продолжение погледнете како изгледа одделението сега.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот