X
 28.10.2019 Образование

Учебник по општество за трето одделение нема. Надлежните ги креваат рамената

Третоодделенците со години немаат учебник по општество. Учебник по овој предмет нема ниту во листата со учебници што се очекува децата да ја добијат до крајот на првото полугодие, ниту, пак, е на листата со учебници што сè уште се во фаза на одобрување. Деца.мк се заинтересира што е проблемот токму со овој предмет. Прочитајте повеќе ОВДЕ.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование