X
 30.03.2016 Образование

Будење на средношколски и студентски начин

Животниот стил на средношколците е различен од животниот стил на студентите. За да го докаже тоа, еден студент го направил следното видео за будењето и станувањето од кревет на средношколски и студентски начин.

Доколку сте студент кој прескокнува појадоци и не може да се разбуди до пладне (или барем доколку не делува 5-то кафе), тогаш сигурно ќе се пронајдете во видеото.

Učenik vs. Student: Jutarnje razlike

Kako se ujutro budi učenik, a kako student? Pogledajte u video klipu! :)www.studomat.ba

Posted by STUDOMAT.ba on Monday, March 28, 2016

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование