X
 03.04.2019 Образование

Наташа Тодоровска е и учителка и фудбалски тренер. Објаснува зошто не смее да се скокне часот по физичко

Повеќе од 23 години Наташа Тодоровска е одделенска наставничка во ОУ „Ѓорѓи Сугарев“ од Битола, а дузина години е тренер на женскиот фудбалски клуб „Топ гол“. Таа е една од наставничките што не дозволуваат часот по физичко образование да биде заменет со некој друг предмет или да се одржи без вистинска активност. Вели дека да се биде учител е најблагородната и најважната работа затоа што низ рацете на наставниците поминуваат генерации дечиња кои ги подготвуваат за животните предизвици.
Прочитајте повеќе на Деца.мкИздвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование