X
 06.05.2019 Образование

Анкета за идните студенти: Каде ќе студирате?

Компјутерџии или економисти, фармацевти или машински инженери? Една од најважните одлуки на секој млад човек е изборот на идната професија, а матурантите наскоро треба да ја направат. Кој е вашиот избор за студирање, дали ќе учите на приватен или на државен факултет, дали сами одлучивте каде ќе се запишете, го слушате срцето или разумот?
Ова се само дел од прашањата наменети за идните студенти. Ги очекуваме вашите одговори.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование