X
 24.01.2015 Забава

Најдобрите филмски грешки на сите времиња


Најдобрите филмски грешки се оние кои никогаш не биле забележани. Или оние најсмешните? Можеби најочигледните?

Според секоја од овие категории (или никоја), посетителите на „Movie mistakes“ ги изгласаа најдобрите филмски грешки на сите времиња. Листата изгледа забавно. Ќе сакате да ги погледнете сите тие филмови повторно.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава