X
 05.04.2015 Уметност

Како би изгледале Елса и Ана од "Frozen" во реалноста?


„Frozen“ излезе пред две години. Веќе две години, малите девојчиња, големите девојки и родителите се прашуваа како би изгледале реалните верзии од главните хероини во анимираниот филм. Џирка Ватајнен е тука да ни покаже.

Овој уметник неодамна нацрта портрети од Елса и Ана според неговата замисла. За разлика од оригиналниот филм, верзиите на Ватајнен изгледаат реално.

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност