X
 05.04.2015 Технологија

Што може да се направи со Вашиот стар мобилен телефон?

Во прашумите може да најдете прекрасни птици, инсекти и животни. Тука има многу дрвја, но и многу дрвосечачи. Инженерот Тофер Вајт сака целиот свет да слушне за неговиот начин за стопирање на бруталното убивање на шумите.

Се' започнува со вашиот стар мобилен телефон.


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија