X
 11.05.2015 Култура

Најкреативното матурско табло!

Студентите од гимназијата Бенедикт во Приевдзи се одлучија за неконвенционално и оригинално табло - да се сликаат според најпопуларните постери од Холивуд.

 

1


„Големи љубители сме на филмовите и сериите, такашто се одлучивме за оваа тема. Благодарни им сме на фотографиот и графичкиот дизајнер“, велат учениците.

 

Доколку сметате дека вашето табло е креативно испратете ни линк до вашите фотографии на info@fakulteti.mk

 

Линк до галеријата.
Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура