X
 22.08.2015 Уметност

Љубовта е во малите работи, ги забележувате?


Ниди Ганани е илустраторка која создава уметност за да ги направи луѓето среќни. Во брзината на секојдневието, таа прави пауза и ги илустрира најубавите моменти кои не ги забележуваме. Понекогаш, тоа е борба со перници, а понекогаш е едноставна прегратка. Обиколени сме со прекрасни моменти кои може да нè прават среќни.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност