X
 10.11.2015 Живот

АНКЕТА: Студенти и ученици, спортувате ли?

Неретко лекарите предупредуваат дека денешните млади (учениците и студентите) не спортуваат доволно. Или се нема време, или пак, недостасува волја за некаква физичка активност. Или пак, едноставно, полесно е да се потроши времето пред компјутер/таблет/телефон одошто да се вежба. Но, од друга страна пак, гледаме се` повеќе рекреативци што трчаат на кејот на Вардар, се` повеќе има планинари на Водно и се` повеќе заинтересирани има за зумба, пилатес и за други видови физички активности.

Ве прашуваме токму вас, младите - дали и колку спортувате? Повелете прашањата:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот