X
 17.12.2015 Образование

Како да станеш Дедо Мраз?


„Noerr programs“ е компанија која обезбедува професионални дедомразовци за време на празниците во САД. Компанијата има тренинг програма која ја нарекуваат „универзитет за дедомразовци“ кадешто кандидатите секоја година доаѓаат и учат како да работат подобро.

Компанијата, која тврди дека 96% од вработените имаат вистинска брада, објави видео за тренинг програмата.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование