X
 17.12.2015 Образование

Нов начин на предавање на математика


За децата, математиката е напорна и не е интересна. Впрочем, голем број од возрасните би се согласиле за ова со децата.

Некои наставници ги надминуваат сите останати и прават нивните ученици да ги сакаат предметите кои ги учат. Овој наставник е таков. Тој предава математика во училиште во Атланта, но на своите часови користи музика, особено пијано.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование