X
 30.01.2016 Уметност

Фантастични фотографии направени во вистинскиот момент


Совршената фотографија направена во вистинскиот момент е ретка. Малкумина од нас ја имале можноста да создадат таква. Да се биде професионалец не е доволно, а понекогаш не е и неопходно.

Доколку сте добар проценувач за фаќање на моментот, веројатно го имате тоа што е доволно. Фотографите зад овие фотографии го имале она што е доволно и се нашле во вистинско време и на вистинско место.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност