X
 12.02.2016 Уметност

Кршење на сите правила - Што има на овие фотографии?


Онаму кадешто постојат правила постои и некој што ќе ги прекрши. Затоа, овој пар кога се вселиле да живеат заедно одлучиле да немаат правила. Но, ваквиот живот без правила резултирал во нешто - хаос во кујната.

Тие започнале да ги фотографираат работите кои ги запоставуваат во домот, посебно кујната. Ова се фотографии од богатствата пронајдени негде длабоко во нивниот фрижидер.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Уметност