X
 27.05.2016 Култура

Еволуцијата на познатите логоа- некогаш и денес

Се' се менува со текот на времето, со што и бизнисот не е исклучок. Со цел да останат усогласени со постојаното менување и потребите и интересите на потрошувачитем компаниите мораат постојано да се развиваат, за да бидат чекор понапред од конкуренцијата.

 

logo


И тука не станува збор само за менување на нивната политика и производи. Дури и нивните логоа мораат да еволуираат со цел да го одразат менувањето на времето во кое живееме.

 

Линк до галеријата.
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура