X
 06.06.2016 Култура

АНКЕТА: Кои се омилените книги на Македонците?Делата и лектирите се секојдневие за учениците и студентите. Од таму се наметнува прашањето кои книги се омилени помеѓу македонските ученици и студенти како и возрасните луѓе? Какви дела ве привлекуваат и кои романи и лектири ви биле омилени додека сте студирале или сте биле средно?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура