X
 06.04.2017 Забава

Овие деца очигледно не се воодушевени од приновата во семејството

Одлично е да се има брат или сестра - меѓутоа за некои и не баш. Додека пристигнувањето на брат или сестра предизвикува нова ера на забава и возбуда за некои деца, особено оние деца кои немаат со кого да си играат, некои деца го гледаат новиот семеен член како ништо друго освен непоканет странец со кои се присилени да ја делат љубовта и вниманието на родителите.

деца и браќа

Линк до галеријата.
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава