X
 04.04.2018 Култура

Хоророт „Тивко место“ во Синеплекс!

Во модерниот хорор и трилер „Тивко место“, четворочленото семејство мора да води живот во апсолутна тишина, откако нивниот опстанок ќе го загрозат мистериозни суштества кои го ловат и оној кој ќе испушти и најмал звук. Ако те слушнат, ќе те уловат! Нашиот свет е нападнат од наизглед неранливи грабливци кои на најмалиот можен шум веднаш напаѓаат со смртоносна сила. Сето тоа се одвива околу едно правило – движи се внимателно и никогаш не создавај никаков звук. Едно генијално семејство успеа да преживее во тишина, внимателно пригушувајќи го секој звук во секојдневниот живот.Оваа недела ни пристигнува анимираната авантура „Шерлок Гномс“.

Градинарски џуџиња, Гномео и Јулија, го ангажираат детективот Шерлок Гномс за да го открие исчезнувањето на останатите градинарски џуџиња.

По повод престојните Велигденски празници, на 05 и 06 април во фоајето на Cineplexx ќе се одржи настанот Семејни денови со бројни активности наменети за најмладите.

Линк до настанот: https://bit.ly/2H8DArn

Неделна програма 5.4 – 11.4.2018

Гринго 2Д
Секој ден: 19:20, 21:30

Пацифик Рим: Побуна Дигитал 2D

Секој ден: 16:50, 22:40

Пацифик Рим: Побуна Дигитал 3D

Секој ден: 20:30

Томб Рајдер 3Д
Секој ден: 20:15, 22:30

Томб Рајдер 2Д
Секој ден: 18:00, 21:15

Обликот на водата 2Д
Секој ден: 20:15, 22:45

Играч број 1 2D
Секој ден: 13:15, 20:45

Играч број 1 3D
Секој ден: 14:15, 17:00, 19:30, 22:00

Тивко Место 2Д
Секој ден: 16:15, 18:15, 19:10, 20:00, 21:00, 21:45, 22:50

Странецот 2Д
Секој ден: 16:00

Предавство 2D
Секој ден: 22:15

Црниот пантер 3Д
Секој ден: 19:45

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Зајакот Петре 2Д
Секој ден: 15:40, 16:40, 17:45, 18:45
Викенд: 11:40, 12:30, 13:30, 14:30, 15:40, 16:40, 17:45, 18:45

Шерлок Гномс 3Д
Секој ден: 15:30, 17:15, 19:00
Викенд: 12:00, 13:45, 15:30, 17:15, 19:00

Шерлок Гномс 2Д
Секој ден: 16:30, 18:30
Викенд: 11:00, 12:45, 14:45, 16:30, 18:30

Пчеличката Маја: Медени игри
Дигитал 3D СИНХРOНИЗИРАН
Секој ден: 13:00, 15:00
Викенд: 11:20, 13:00, 15:00

БАЛЕТ
Жизел, БОЉШОЈ, снимка
Недела: 17:00

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура