X
 23.03.2017 Култура

Нови филмови во Синеплекс!


Трага на животот
Шест астронаутите на вселенската станица проучуваат еден примерок собран од Марс кој би можел да докаже дека постои живот на Црвената планета. Екипажот утврдува дека примерокот содржи голем, едноклеточен организам - првиот пример на живот надвор од Земјата.


Американска пасторала
Свид Левов, некогашен легендарен средношколски спортист, сега е успешен бизнисмен, во брак со Дон, бивша мисица. Кога нејзината сакана ќерка тинејџерка исчезнува после осудувањето дека е за насилство, Свид се посветува да ја пронајде и поново да ја обедини својата фамилија


Chips
Полицајците Френсис Пончерело и Џон Бејкер од Калифорниската патрола на автопатите (California Highway Patrol - CHiPs) се задолжени за редот на патиштата, помагаат на медицинските служби, пишуваат казни, а понекогаш истражуваат злосторства.


Моќните ренџери
Група средношколци стекнуваат супермоќи откако ќе пронајдат вселенски брод. Тие мора да ги искултивираат и усовршат своите моќи и да работат тимски за да го спасат светот.

Програмата можете да ја погледнете ОВДЕ

СИНЕПЛЕКС доделува билети за „Трага на животот“

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура