X
 18.02.2019 Култура

„Боенката на Биби“ од денес во продажба низ цела Македонија

Од денес „Светот на Биби“ е збогатен со ново издание - „Боенката на Биби“ која, на едукативен и забавен начин, на 32 страници нуди интересни илустрации во кои ќе можат да уживаат дечињата. Преку боенката децата ќе се запознаат и со магијата на мешање на боите. Автор на карактерите од „Светот на Биби“ е Тхе Мичо, илустрациите се на Маја Џеповска, текстот е на Билјана Црвенковска, а графичкото обликување на Катерина Пренда. В недела бидете спремни за уште едно изненадување од Биби. Се гледаме. Јееј!

Места каде што може да се купи боенката
- „Просветно Дело“, Цела Македонија
- „ Литература.мк“, Скопје, Битола
- „ТРИ“, Ленинова и ГТЦ, Скопје
- „Полица“, Скопје
- „Култура 2000“, Буњаковец и Центар, Скопје
- „Глобус атлас“, Аеродром, Скопје
- „ИЛИ-ИЛИ“, Скопје
- „ТРАКИ ТРЕЈД“, Автокоманда, Скопје
- „Антолог“, Скопје
- „Киро Дандаро“, Битола
- „Македонска книга-28“ Битола
- „Урбаниум“, Битола
- „Ние пром“, Гевгелија
- „Венеција“, Штип
- „Јованови Арт“, Штип
- „Офис Треид“, Прилеп
- „Викели“, Прилеп
- „Хартија комерц“, Тетово
- „Просвета“, Охрид
- „Дирикон“, Кавадарци
- „Култура Гост Гостивар",Гостивар
- „Пчелка Фиб“, Берово
- Онлјан преку „Е-КУПИ
-„Тинекс МТ“ - Космо, Скопје и Куманово
-„Сим-компани“  - Струмица
-„Книжарница Мист“ - Штип
-„Книжарница Клио“ - Струга
-„Бубамара“ - Свети Николе

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура