X
 26.05.2018 Образование

Алесио од делчевското Тработивиште сам научил да чита и пишува на четири години. Го прескокна второто одделение

Алесио е роден во Швајцарија. Имавме ресивер од македонски оператор за да бидеме во тек со настаните во Македонија. Алесио така почна да ги учи буквите на кирилица, самиот, вели таткото Томас Фератов

Основното училиште „Св. Климент Охридски“ во делчевско Тработивиште постои речиси еден век. Годинава првпат има толку талентирано дете кое морало да прескокне едно одделение.

Прочитајте повеќе на деца.мк

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование