X
 27.04.2020 Курсеви

Британскиот совет нуди бесплатни онлајн-курсеви

Британскиот совет нуди бесплатни онлајн-курсеви преку интернет од врвни универзитети во Велика Британија.

Курсевите им овозможуваат на студентите да го подобрат нивниот англиски јазик и да ја откријат британската култура.

ТУКА можете да се пријавите.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви