X
 29.01.2020 Технологија

Фондот за иновации и технолошки развој бара успешни приказни преку анкета

Во соработка со студенти од Економскиот факултет во Скопје, отсек маркетинг, и од Правниот факултет во Скопје, отсек за односи со јавност, Фондот за иновации и технолошки развој сработи анкета со цел да продолжи да креира успешни приказни.
Многу би ни значел вашиот став и размислување на секое од долунаведените прашања, велат од Фондот. Ова е линк до анкетата. 


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија