X
 04.06.2020 Образование

На многу ученици им треба ветер в грб. Какви промени забележуваат наставниците со онлајн-наставата?

Учењето од дома што го наметна пандемијата на коронавирусот откри нови состојби и однесувања на учениците кои ги забележуваат наставниците. Онлајн-наставата, која е предизвик пред кој е исправен македонскиот образовен систем, покажува многу примери кога учениците што покажувале помал интерес и резултати на училиште, сега од дома се далеку поисполнителни и имаат поголем интерес за материјата што се обработува.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование