X
 05.07.2020 Образование

ВИДЕО - Останете здрави и пронајдете ја среќата и во ваква состојба, ги советува студентите професорката Ана Павловска-Данева

Минатиот месец Факултети.мк направи онлајн-анкета во која ги запрашавме студентите кој наставник заслужува пофалба за трудот што го вложил во организирањето на онлајн-наставата.

Меѓу оние за кои студентите испратија најмногу пофалби се најде и професорката Ана Павловска-Данева од Правениот факултет „Јустинијан Први“.
Еве што напишаа дел од нејзините студенти:

- Најдобро и на најлесен начин овозможува подготовка на материјалот, затоа што е концизна, јасна и поттикнува интерактивна настава.

Сега ние ја прашавме неа што има да им каже на студентите и да им упати некоја инспиративна порака.

Погледнете ја целата нејзина порака:


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование