X
 06.08.2018 Образование

Наталија Ивановска - лекарка која ги учи родителите како со креативност децата да ја засакаат здравата храна

Креативното сервирање на здрава храна не е воопшто комплицирано и не одзема многу време

Лекувањето и е професија, а креативноста - хоби. Д-р Наталија Ивановска од Кочани ги стимулира родителите да работат повеќе со своите деца кога станува збор за здравата храна, на интересен начин да ги учат да ја јадат.

Продолжете на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование