X
 07.04.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Собирање и одземање, бројни изрази

Владанка Димитрова-Урошева, едукатор во „Бибиверзум“ подготви математички вежби за ученици од 4.одделение. Математиката може да е и забавна, вели таа.

Вежбите преземете ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование