X
 11.06.2020 Образование

Децата од градинка нема да се поздрават преку приредби и со прегратки, се прават таблоа и алманаси

Оваа година децата не се во можност да се збогуваат со воспитувачките и со негувателките кои се грижеле за нив, а не можат ниту да се гушнат со другарчињата од групата. Сега приредби нема, а практиката со таблоа и алманаси станува сè почеста.

Прочитајте повеќе од Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование