X
 23.02.2015 Култура

Документарни филмови кои го менуваат погледот кон животот


Документарните филмови имаат различна моќ и цел од сите останати видови филмови. Само со нив може да разбереме различни култури и нивните проблеми, скриените приказни кои не се појавуваат во медиумите и со нив може да добиеме претходно непозната перспектива. Ова се документарни филмови кои ќе го променат начинот на кој гледате кон животот. Зошто? Погледнете ги па видете.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура