X
 27.07.2015 Култура

Македонија во 1863 година


Охрид, Битола, Демир Капија, Дебар, Прилеп се местата кои ги посетил Џосеф Секели во 1863 година. Неговиот апарат го забележал животот во овие места во тоа време. Можете ли да ги познаете местата?

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура