X
 17.09.2015 Култура

Во која македонска компанија би сакале да работите?


На анкетата пред две години дознавме дека 48% од анкетираните Македонци сакаат да работат во државна администрација. Од друга страна, 52% од нив изјавиле дека сакаат да работат за приватна компанија.

Какви се ставовите и желбите на читателите оваа година? Пополнете ја анкетата во продолжение за да дознаеме.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура