X
 08.12.2015 Култура

Апсурдностите на модерниот живот и секојдневието


Жан Жулијан е познат француски илустратор. Неговата омилена тема се начините на кои човекот станува сè позависен од мобилните телефони и социјалните мрежи, кои се гледаат како вистинска врска меѓу луѓето. Ова се неговите најдобри цртежи за апсурдностите на модерниот живот и секојдневието.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура