X
 15.10.2021 Образование

Објавени листите за сместување во студентски дом по поднесени приговори

Државниот студентски центар ги објави листите за сместување студенти по поднесени приговори во Министерството за образование и наука, а се однесуваат на домовите „Стив Наумов“, „Кузман Јосифовски Питу“ и „Гоце Делчев“ во Скопје.

На следните линкови можете да ги погледнете листите:

Стив Наумов - 3 зграда - конечно

Стив Наумов - нови бараки

Кузман Јосифовски-Питу

Гоце Делчев

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование