X
 15.09.2016 Живот

Денешното живеење низ креативни слики

Стив Катс, креирал доста интересни фотографии кои го отлсикуваат денешното модерно живеење. Конзумеризмот, доминацијата на технологијата и отуѓувањето на луѓето. Се работи за артист од Лондон, кој работи на проекти за познати светски организации како УНЕСКО. Неговото име се наоѓа и на едно интро од популарната серија „Симпсонови“.

Креативно, реално, вистинито и донекаде брутално. Овие слики се негови дела.

 

Подготвил: М.П.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот