X
 26.09.2016 Образование

Талент Програма за C++ на Сеавус

Софтверската компанија Сеавус во рамките на својата талент програма организира бесплатен C++ тренинг со цел регрутирање на млади, талентирани и амбициозни инженери.Доколку сте дипломиран студент или на постдипломски студии, како и доколку сте запишани во последната година од студиите и сакате да ги надоградите вашите C++ вештини, можете да аплицирате за овогодинешниот тренинг.

-    Почеток: Втора недела од октомври
-    Времетраење: 3 недели, 13:00 - 17:00 часот
-    Локација: Сеавус Скопје

Оваа Сеавус програма овозможува изучување на основата на модернотo C++ програмирање, интегрирање на кодови со Node.js и Electron и осмислување на Cross platform кодови.

Најдобрите учесници ќе добијат можност за вработување во Сеавус и да работат во мотивирачка работна средина учејќи од најдобрите и работејќи за компании кои се дел од Fortune 100 листата.

Линк за аплицирање: http://career.seavus.com/career-opportunities/choose-your-path/entry/talent-program/c

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование