X
 13.06.2017 Образование

Кои се вашите омилени македонски автори и книги

„Колку повеќе читаш, толку повеќе знаеш. Колку повеќе учиш, на повеќе места ќе одиш“ – вели американскиот писател Др.Сус.
Денеска ве прашуваме дали ги читате делата на македонските автори? Во последните неколку години македонската книжевност се збогати со десетици нови автори кои го заслужуваат вашето внимание. Некои од вас можеби ја претпочитаат нашата класика. Одвојте неколку минути и посочете ни кои се вашите омилени автори и книги, без разлика на жанрот. Може да ни посочите повеќе писатели.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование