X
 01.09.2017 Забава

Најгенијалните дизајни на бар-кодови

Денес сите производи се продаваат со бар-код. Тој стана толку чест што повеќе и не го забележуваме.

bar

Но, некој се погрижил да не биде така, па добро би било отсега да им обрнувате поголемо внимание, во случај да пронајдете нешто олку интересно и креативно.

ГАЛЕРИЈА
Подготвил: Тамара Гроздановски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава