X
 26.05.2020 Образование

Учиме со Биби и Боби: Множиме и делиме со едноцифрен број

Задачи за ученици од 4 одделение со кои ќе се потсетат на дел од изучениот материјал, па малку ќе собираат, малку ќе одземате и ќе множат и делат со едноцифрен број подготви Владанка Димитрова-Урошева, едукатор во „Бибиверзум“.

Вежбите преземете ги на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование