X
 27.05.2019 Образование

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Битола и Свети Николе

На 23 мај во Битола и 24 мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Ленче Петреска, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено доделени дипломите од прв и втор циклус на студии на петте факултети при Меѓународниот славјански универзитет „Г. Р. Державин“.Ова е единаесеттата генерација дипломци на Меѓународниот славјански универзитет, а петта генерација на магистри.
Меѓународниот славјански универзитет „Гаврило Романович Державин“ постои веќе 15 години, располага со два кампуси во Свети Николе и во Битола и е втор дом на повеќе од 2.000 студенти.
(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование