X
 20.03.2015 Забава

Необични начини за отварање шише вино


Понекогаш, едноставно покрај себе немате отварач за вино. Ги имаме најнеобичните (но корисни) начини за отварање шише вино. Внимавајте, некои од нив може да бидат опасни.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава