X
 05.03.2019 Технологија

АНКЕТА: Ги бараме позитивните искуства од комуникациската технологија

Комуникациската технологија прави големи промени во животот на луѓето. Нејзиното користење може да придонесе за личниот развој, кариерата, олеснување на бизнисот, подобрување на квалитетот на животот, здравјето...
Колку ја користите и искористувате комуникациската технологија и како влијае врз вашиот живот?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија