X
 16.04.2019 Образование

Како нашиот образовен систем ја убива љубовта на учениците кон хемијата

Убивање на љубовта кон хемијата кај учениците, некомпатибилност на програмите по хемија во основно и средно образование, никакви услови за демонстрација на експерименти, ниски плати на наставниците... Со што се соочуваат наставниците по хемија во основното и во средното образование, како се борат со предизвиците додека никој не им обезбедува услови за работа, а од нив се очекуваат резултати? Прочитајте повеќе на Деца.мк


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование