X
 16.08.2017 Култура

Нови филмови во Синеплекс: Атомска русокоса, Откачени трудници

ОТКАЧЕНИ ТРУДНИЦИНеразделните, Аврил и нејзината мајка Мадо се потполно различни. Аврил има 30 години, мажена, и има редовна работа. По стилот на живот се сосема различни со својата мајка, вечната тинејџерка, безгрижна и дрска. Но кога двете ќе останат трудни во исто време, конфликтот е неизбежен. Мадо не е спремна да стане баба, додека Аврил неможе да ја замисли својата мајка како ... новопечена мама!


АТОМСКА РУСОКОСАНајдобриот таен агент на МИ6, агентот Лорен Бротон (Терон), подеднакво сензуална и дива, подготвена е да преживее на нејзината невозможна мисија. Испратена сама во Берлин за да извлече бесценето досие надовор од дестабилираниот град, таа ги здружува силите со шефот на станицата Дејвид Персивал (Џејмс МекАвој) за да се извлече од најкрвавите игри на шпиони.


ТВРД ОРЕВ 2
Самчо и неговите пријатели, Бади, Енди и Цуца дознаваат дека градоначалникот на Дабограг прави голем неред за да изгради огромен и застарен забавен парк, за чија градба ќе ги сруши нивните домови кои се наоѓаат во градскиот парк. Заедно со животинките од паркот прават планови како да го сопрат градоначалникот од градење, заедно со неговата ќерка и лудиот службеник за контрола на животните, и како да си го повратат својот дом.

Неделна програма 17.8. - 23.8.2017


Откачени Трудници
Секој ден: 19:45, 22:00

Атомска Русокоса
Секој ден: 15:20, 17:45, 20:00, 21:00, 22:15
Петок, сабота и вторник: 15:20, 17:45, 20:00, 21:00, 22:15, 23:10

Анабела: Почеток
Секој ден: 18:15, 20:30, 21:40, 22:45
Петок, сабота и вторник: 18:15, 20:30, 21:40, 22:45, 23:40

Темната Кула
Секој ден: 17:30, 19:30, 21:20, 22:30
Петок, сабота и вторник:   

Валериан 3Д
Секој ден: 20:45

Данкерк
Секој ден: 20:20

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 3D
Секој ден: 19:15

Чувари на плажа
Секој ден: 18:45


ДЕТСКИ ФИЛМОВИ


Тврд Орев 2 3Д
Секој ден: 15:00, 17:00, 19:00
Викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00

Тврд Орев 2 2Д
Секој ден: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00

Подлиот Јас 3 3Д
Секој ден: 16:20
Викенд: 12:20, 14:20, 16:20

Подлиот Јас 3 2Д
Викенд: 11:20, 13:20

Емотикони 3Д
Секој ден: 16:40, 18:30
Викенд: 12:40, 14:40, 16:40, 18:30

Емотикони 2Д
Секој ден: 15:40
Викенд: 11:40, 13:40, 15:40

*Cineplexx го задржува правото за промена на редовниот репертоар.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура