X
 02.03.2020 Образование

Златица Апостолов, едукатор во „Бибиверзум“: На децата ќе им ја пренесам мојата самодоверба, позитивна енергија, креативност, трпение...

Златица Апостолов од Скопје е еден од едукаторите во „Бибиверзум“, образовен центар кој се наоѓа во Градскиот трговски центар во Скопје и е дел од големата образовна платформа „Во светот на Биби“. Златица е дипломиран професор по одделенска настава со 15 години работно искуство и заедно со своите колеги во креативна атмосфера ќе вклучи многу образовни алатки и ресурси за воспитување и образование на децата. Наставата ќе почне на 9 март и ќе трае 3 месеци.
Да му се приклучи на тимот на „Бибиверзум“ ја поттикнала љубовта кон децата; грижата за нив, тимската соработка, комуникацијата и програмата со различни концепти на учење се најголема мотивација за неа.

Прочитајте повеќе на Деца.мк.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование